VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
10.01.2019
BOVAG: Vul voor 14 januari uw RODI in!

Wilt u dat uw stem wordt meegenomen tijdens besprekingen met de importeurs? Wacht dan niet langer! Maandag 14 januari is de laatste dag dat u RODI kunt invullen. Meedoen kost slechts tussen de 10 en 15 minuten van uw tijd.

De uitkomsten van RODI worden net als vorig jaar samengevat in een (digitaal) rapport dat vanaf half maart voor u beschikbaar is. Met deze resultaten kan uw dealervereniging in gesprek gaan met de importeur met als doel om de samenwerking tussen dealers en importeurs verder te verbeteren.

Uw stem telt! Hoe meer autodealers RODI invullen, des te sterker BOVAG en de dealerverenigingen in de gesprekken staan. Uw input is dus erg belangrijk! Heeft u RODI nog niet ingevuld? Doet u dit dan uiterlijk maandag 14 januari.

De link naar het onderzoek heeft u op 29 november 2018 in uw mailbox ontvangen. Heeft u geen e-mail gezien? Misschien is deze in uw ongewenste mail terecht gekomen? U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Bron: Bovagkrant

Categorie: NP NP