VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
19.12.2017
Centraal Beheer start met online platform offertes schadeherstel

Centraal Beheer start met een online platform waarop automobilisten offertes voor schadeherstel kunnen opvragen van schadeherstellers uit het netwerk van Centraal Beheer.

Onverzekerde schade
Met het platform wil Centraal Beheer alle automobilisten in Nederland extra hulp bij onverzekerde autoschade bieden. Met behulp van de offertes kunnen automobilisten een keuze maken voor een hersteller. Iedereen kan gebruik maken van het schadeherstelnetwerk van Centraal Beheer.

Offertes

Op het platform beschrijven automobilisten hun schade en uploaden ze foto's van de schade. Binnen drie werkdagen krijgen zij offertes van herstellers uit het netwerk van Centraal Beheer. Deze kunnen ze vergelijken en een keuze maken uit één van de herstellers. De basisversie van het platform staat live en wordt verder doorontwikkeld.

Met het online platform voor autoschade speelt Centraal Beheer in op de behoefte van de klant, aldus directeur Marteyn Roose: "Klanten met een beperkte dekking of die hun no claim niet willen aanspreken, betalen de kosten voor schadeherstel zelf. Wij zien dit aantal toenemen. Als je zelf je autoschade regelt, is het moeilijk en tijdrovend om herstellers te beoordelen op prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij sturen daar voortdurend op in ons netwerk. Door onze dienstverlening makkelijk en online toegankelijk te maken, helpen wij autobezitters een keuze te maken."

Bron: Autoschade portaal

Categorie: NP NP