VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
05.02.2019
Deltion studenten Autospuiterij ontvangen veiligheidsset EMM

Voor het vierde jaar oprij ontvangen studenten Autospuiterij van het Deltion College veiligheidssets met een gepersonaliseerde BodyGuard® Spuitoverall. Woensdag 30 januari werden deze sets door EMM International BV uitgereikt.

Elk jaar ontvangen de nieuwe studenten een complete veiligheidsset van EMM. De veiligheidsset bestaat dit jaar uit een gepersonaliseerde Colad BodyGuard® Spuitoverall, Colad Veiligheidsbril en Colad Nitril Handschoenen. Daarnaast is er dit jaar een extra onderdeel aan de set toegevoegd, namelijk het nieuwe Colad BodyGuard® Ondershirt. Het meest comfortabele shirt om te dragen onder een spuitoverall. Gemaakt van hitte regulerende stof met 1% carbon waardoor het shirt antistatische capaciteiten heeft. De strakke, elastische pasvorm biedt optimale bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat het shirts comfortabel is om de hele werkdag te dragen.

Mede dankzij EMM International, die de veiligheidsset ter beschikking stelt, ervaren de studenten hoe het is om als professional aan het werk te zijn én hoe belangrijk veilig werken is.

Categorie: NP NP