VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
01.11.2018
FOCWA wil aandacht gevaarlijke stoffen op kaart zetten

Brancheorganisatie FOCWA wil de aandacht voor gevaarlijke stoffen in de schadeherstelsector verder op de kaart zetten. Samen met sociale partners, het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en stakeholders start de brancheorganisatie een onderzoek naar de mogelijke vervanging van gevaarlijke stoffen in de sector.

In samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) organiseerde FOCWA op 17 oktober een bijeenkomst bij Dubbeldam Schade in Schelluinen met als thema "jong geleerd, oud gedaan". Werkgevers, toeleveranciers en stakeholders uit de sector beklemtoonden hier het belang van veilig werken met gevaarlijke stoffen. Samen met elkaar zochten we naar antwoorden op hoe deze uitdaging bij de bron op te pakken, hoe in een bedrijf voor een cultuurverandering kan worden gezorgd waarbij veilig werken met gevaarlijke stoffen vanzelfsprekend wordt. Kortom: hoe werken we veilig?

Werksessie 'substitutie gevaarlijke stoffen'
Veilig werken met gevaarlijke stoffen is cruciaal. Nog beter is om gevaarlijke stoffen te vervangen. Daarom start FOCWA samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en betrokken stakeholders uit de sector een onderzoek naar de mogelijke vervanging van gevaarlijke stoffen.

Klik hier voor het hele artikel.

Bron: Focwa

Categorie: NP NP