VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
18.03.2019
Hoe staat automobilist tegenover elektrische auto in 2019?

Beeld: Pixabay

Het was iets van de toekomst. Voor morgen. Voor een andere keer. Nog niet zo heel erg lang geleden was dát de houding van de gemiddelde automobilist ten opzichte van elektrisch rijden. Er waren wel elektrische auto's, maar vanwege de zeer lange laadtijden, beperkte actieradius en hoge aanschafprijs was het alleen voor de verstokte milieufanaat een optie.

Maar hoe staat dat eigenlijk in 2019? De elektrische auto heeft een enorme opmars gemaakt. In een heel rap tempo zijn er nieuwe elektrische auto's bijgekomen. Het zijn ook niet meer alleen de hele dure wagens zoals de Jaguar I-PACE en Audi e-tron. De Nissan Leaf, VW e-Golf en Renault Zoe tonen aan dat elektrische auto’s niet per se een ton of meer hoeven te kosten.

Is de houding ten opzichte van duurzame auto's dan zo veranderd? Er is onderzoek gedaan door Allsecur om een inzicht te krijgen over hoe de gemiddelde Nederlander eigenlijk denkt over elektrisch rijden. Zo staat bijna de helft zeer positief tegenover het rijden in een elektrische auto: 47% is van mening dat het een goede innovatie is.

Klik hier voor het hele artikel.

Bron: Groen7, Zach

Categorie: NP NP