VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
05.11.2018
Kom naar Innovatieseminar BOVAG op 26 november

Ook weten hoe je met vallen en opstaan succesvol innoveert? Kom dan naar het Innovatieseminar van BOVAG op 26 november in B-Amsterdam. Hans Bresser, directeur strategie & innovatie van BOVAG, nodigt u van harte uit.

Werkt het koppelen van oudere auto's aan de werkplaats met een dongle en een app wel of niet? En wat kun je als autobedrijf met die data allemaal voorspellen? Deze en andere lessen die ondernemer Erik Kamps samen met BOVAG-ondernemers leerden toen ze met innovatie aan de slag gingen, hoort u tijdens het jaarlijkse BOVAG Innovatieseminar op maandagavond 26 november aanstaande dat het thema 'Leren innoveren' heeft. 

Diverse ondernemers en innovators delen hun ervaringen die ze tijdens hun innovatie-avonturen opdeden met u. Wat lukte er wel, wat niet? En waarom dan niet?

Hans Bresser, directeur strategie & innovatie doet dat over de initiatieven van BOVAG Lanceert en de match making-sessies en Erik Kamps over zijn ervaringen met de Crossyn-pilot. Verder zijn er twee mini-colleges waarin u meer leert over de vaak nog vage en ingewikkelde onderwerpen 'blockhain' en 'artificial intelligence'. En natuurlijk sluiten we de avond af met het verhaal van een inspirerende keynote-speaker die met zijn innovatie inmiddels miljoenen cashte.

Lees hier meer informatie over het programma en schrijf u in.

Bron: Bovagkrant

Categorie: NP NP