VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
13.03.2019
Nieuwe Standox blank lak voor toekomstgerichte schadeherstelbedrijven

Beeld: Persbericht

Standox, het schadeherstelmerk uit Wuppertal, Duitsland, introduceert Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlack K9590, een snelle en gemakkelijk te gebruiken blanke lak.

"Er kunnen uitstekende resultaten worden bereikt met de nieuwe Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlack K9590," zegt Harald Klöckner, manager training en technische service van Standox voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De nieuwe blanke lak, gebaseerd op een toekomstgerichte technologie, biedt een zeer goede vloeiing en hoge glans. Dankzij de lage spuitviscositeit kan het eenvoudig worden aangebracht in twee spuitgangen met een korte uitdamptijd. Het is geschikt voor alle autoreparaties, van kleine oppervlakken tot volledig overspuiten. Klöckner zegt: "De applicatie van de nieuwe blanke lak is snel en eenvoudig, en is bijzonder duurzaam."

Ondersteunt een slimme werkstroom
Het drogen van Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlacks K9590 kan flexibel worden aangepast aan de individuele verwerkingsprocedures van een schadeherstelbedrijf. "Dankzij de flexibiliteit kan elke schadeherstelbedrijf profiteren van deze nieuwe blanke lak," zegt Klöckner. Bij slechts 40°C droogt de blanke lak binnen 30 minuten. Door deze lage droogtemperaturen kan er worden bespaard op operationele energiekosten en draagt het bij aan een hogere algemene efficiëntie van het schadeherstelbedrijf. Als het bedrijf gericht is op snelle processen, droogt Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlack daarentegen bij een objecttemperatuur van 60°C in slechts 15 minuten.

Professionele prestaties
De Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlack K9590 is zeer snel gereed voor verdere verwerking; polijsten en montage van voertuigonderdelen kan direct na het drogen worden uitgevoerd, waardoor een volledige reparatie in één dag mogelijk is. Klöckner zegt: "Het productgamma van Performance Pro bestaat uit de blanke lak, de bijbehorende VOC Performance Härter 15-30, de Standocryl VOC-2K-Performance-Additiv 5870 en de Performance Blend 5730, die het zacht uitnevelen mogelijk maakt. Het is een speciaal assortiment waarmee elk schadeherstelbedrijf efficiënt kan werken en tegelijkertijd de gebruikelijke Standox-kwaliteit behoudt."

Repareer in slechts één dag
Dankzij de innovatieve lakproducten van Standox kunnen professionele schadeherstelbedrijven hun klanten reparaties binnen één dag aanbieden. Een service die Standox op de markt brengt als "1DayRepair". Schadeherstelbedrijven die gebruikmaken van "1DayRepair" hoeven zich niet alleen op eigenaren van privévoertuigen te richten, maar kunnen zich ook richten op wagenparkbeheerders en leasemaatschappijen met de belofte van bijzonder snelle reparaties. De operationele kosten voor vervangende voertuigen kunnen hierdoor ook worden verlaagd. Meer informatie over "1DayRepair" kunt u vinden op www.standox.nl/1-day-repair

Neem voor meer informatie over de eigenschappen van de nieuwe Standox Standocryl VOC-Performance-Pro-Klarlack K9590 contact op met een lokale technische adviseur van Standox.

Bron: Persbericht

Categorie: NP NP