VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
07.01.2019
Ondergrondvuller: Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP

Beeld: Persbericht

Producten die voor veel toepassingen te gebruiken zijn, helpen carrosseriebouwers en schadeherstelbedrijven om de werkstromen efficiënter in te richten en winstgevender te organiseren. Glasurit, het premium lakmerk van BASF, heeft daarom Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP ontwikkeld, dat gebruikers een hoogwaardige en duurzame grondvuller biedt. Het product biedt natuurlijk een zeer goede corrosiebescherming en is de oplossing voor voor uitlopende producten die chromaat bevatten. Door zijn specifieke eigenschappen is het de allround oplossing in het segment zwaar transport en bedrijfsvoertuigen.

Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP hecht zeer goed op uiteenlopende ondergronden en kan dankzij het hoge vaste stof gehalte worden toegepast bij zowel twee- als drielaagssystemen. Het vormt daarmee de perfecte ondergrond voor een hoogwaardige en duurzame afwerking. Glasurit 801-705 CV HS-Grundfüller EP kan met Glasurit 568-408 CV-Grundiertönpaste worden aangekleurd, passend bij de later aan te brengen aflakkleur. Dit grijstintenconcept van Glasurit zorgt voor een hoge kleurnauwkeurigheid en verhoogt de efficiëntie van het spuitproces, omdat er minder aflak nodig is.

Deze chromaatvrije Grundfüller EP van Glasurit zorgt ervoor dat carrosseriebouwers en schadeherstelbedrijven die bedrijfsvoertuigen herstellen voldoen aan de milieuregels en tegelijkertijd een product gebruiken dat ze voor uiteenlopende toepassingen kunnen inzetten met kwalitatief het beste eindresultaat.

Bron: Persbericht

Categorie: NP NP