VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
04.12.2018
RODI-vragenlijst is weer naar alle autodealers verzonden

Beeld: Bovag

De RODI-vragenlijst is donderdag 29 november per e-mail naar alle autodealers verzonden. Stuur de enquête zo snel mogelijk ingevuld retour.

Het Relatie Onderzoek Dealer Importeur (RODI) wordt elk jaar uitgevoerd om de relatie tussen dealers en importeurs in kaart te brengen. Zowel de goede aspecten, als ook de knelpunten komen zo aan het licht. De dealerverenigingen kunnen met deze resultaten in gesprek gaan met de importeur, met als doel om de samenwerking tussen dealers en importeurs verder te verbeteren.

De RODI wordt alleen naar directeur-eigenaren van de organisatie verzonden. Daarnaast wordt in de vragenlijst rekening gehouden met de sales- of aftersalesactiviteiten van uw organisatie. Dit betekent dat in sommige gevallen de vragenlijst langer kan zijn dan u gewend bent. U ontvangt per merk een aparte RODI. Deze wijzigingen zijn het resultaat van een intensievere samenwerking met de dealerverenigingen. Ook de gebruikte adressen zijn door uw dealervereniging aan BOVAG ter beschikking gesteld.

De resultaten van het RODI-onderzoek worden eind maart bekendgemaakt.

Heeft u geen e-mail gezien? Controleer dan uw map met ongewenste mail. U kunt ook een mail sturen naar onderzoek@bovag.nl, dan sturen wij de vragenlijst opnieuw.

Bron: Bovagkrant

Categorie: NP NP