VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
05.02.2019
The CarWash Oss is al flink aan het interieurreinigen

Eind vorig jaar is The Carwash Oss gestart met het aanbieden van autopoetsdiensten aan haar carwash klanten. Tom Muskens van The CarWash. "Ja dat klopt, we zijn hier in November mee gestart en bieden dit aan op dinsdag, donderdag en zondag. We doen dit in eigen beheer."

Tijdens edities van het evenement Oss op Wielen heeft The Wash al samen met derden extra in- en exterieur diensten aangeboden. Dit met groot succes en animo. "Ons voordeel als carwashbedrijf is dat we jaarlijks al enkele tienduizenden automobilisten, onze wasklanten, bereiken."

"Klanten kunnen kiezen uit 2 interieur programma's i.c.m. ons beste wasprogramma (super). Het instap programma kost € 23,- (Carwash Card € 20,-) daarbij ontvangt de klant het beste wasprogramma, wordt de auto gestofzuigd en reinigen we de matten."

"Het VIP programma kost € 30,- (Carwash Card € 27,-) daarbij ontvangt de klant het beste wasprogramma, wordt de auto gestofzuigd, reinigen we de matten, maken we het dashboard, de ramen aan de binnenzijde en de dorpels schoon en laten we de auto weer lekker ruiken met geurspray. Klanten kunnen wachten in onze nieuwe koffiecorner, waar ze kunnen genieten van een gratis kopje koffie." Of men in de toekomst ook echt gaan autopoetsen is nog niet bekend.

Categorie: CS, NP CSNP