VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
05.02.2019
UAS Schadeherstel door Noordlease verkozen tot leverancier van het jaar

Noordlease heeft een uitstekende samenwerking met zijn leveranciers maar sommige leveranciers doen het nét iets beter dan anderen. Deze verkiezing "Leverancier van het jaar" wordt door Noordlease sinds 2012 jaarlijks georganiseerd.

Zeer proactief
Noordlease: "UAS Schadeherstel heeft bewezen een zeer proactieve en meedenkende partner voor Noordlease te zijn. Snel schakelen is geen probleem bij het schadeherstelbedrijf en uit klanttevredenheidsonderzoeken van Noordlease is gebleken dat klanten en berijders zeer tevreden zijn over de kwaliteit en de service.  

Ruim 96% is tevreden
Ruim 96% zegt tevreden te zijn over de afwikkeling van de schade door het schadebedrijf, 98% zegt tevreden te zijn over de kwaliteit van het schadeherstel. Kernwoorden die we vaak terug zien komen zijn: "top geregeld, goede service, praktisch, goed, professioneel en super geregeld".

Een samenwerking langer dan 10 jaar
De samenwerking bestaat al meer dan 10 jaar. In 2014 waren we ook al genomineerd voor leverancier van het jaar. Noordlease zegt de afgelopen jaren de relatie als zeer positief te hebben ervaren.

Categorie: NP NP