VIDEOS
Tesla Model X Full Matte/Satin Wrap Help Feedback Needed
Malco® EPIC™ Paint Correction System
Bedrijf van de Maand Mei 2017 Leseman Car Care
Nieuwe techniek voor autoschade uitdeuken
WAGNER Vector Grip 'Verschillende handen'
JD Customs Lamborghini Aventador LP750-4 SV XPEL Ultimate Afrojack
Demo EENZET NANOPUR Auto Detailing Elst
Duobond ® system RL-eez windscreen removal
Cartec Velgenreiniger Zuurvrij
Jade Ceramics (How to tutorial)
Equipvak 2016
Fifo Europe
BANNERS
Deel dit bericht: 
05.02.2019
VOC speelt in op reparatievoorschriften van de fabrikant

Om autoschades veilig te kunnen herstellen, moeten reparaties uitgevoerd worden volgens de reparatievoorschriften. Voor werkgevers is het werken volgens reparatievoorschriften van belang om eventuele schadeclaims te voorkomen. Voor werknemers is het belangrijk dat zij zich bewust zijn dat ieder merk/model/type andere reparatievoorschriften heeft en dat deze reparatievoorschriften ook kunnen veranderen.

Daarnaast moeten werknemers in staat te zijn om reparatievoorschriften goed te interpreteren, zodat zij de beschreven werkzaamheden snel en juist kunnen uitvoeren. Afhankelijk van de bedrijfsvoering kunnen de reparatievoorschriften opgezocht en/of aangeleverd worden door de technische helpdesk van de branchevereniging, autofabrikant c.q. auto-importeur, dealer en partijen zoals Thatcham en Alldata.

Cursus en persoonlijke coaching

Om bedrijven te helpen om aan deze branchenorm te kunnen voldoen, heeft VOC een nieuwe cursus ontwikkeld 'Vinden en gebruiken van merkgerichte reparatievoorschriften'. Tijdens deze cursus van een dagdeel leert de cursist waarom het van belang is om reparatievoorschriften te volgen en te interpreteren en hoe deze opgezocht kunnen worden. Klik hier voor meer informatie over de cursus.
VOC kan ook persoonlijke coaching in het bedrijf verzorgen om de desbetreffende merkgerichte reparatievoorschriften te kunnen vinden, gebruiken en op te slaan in het schadedossier. Zo wordt de medewerker in zijn eigen werkomgeving begeleid. Deze nieuwe cursus is toegevoegd in het uitgebreide vernieuwde portfolio van VOC voor de schade-en carrosseriebranche.

Categorie: NP NP